Hitra fotoklubb ble startet på Hitra i slutten av 2006, og formålet vårt er å være et samlingspunkt for fotointeresserte i hele øyriket. Klubben har medlemmer fra både Hitra og Frøya.

 

Medlemmene i klubben har en variert bakgrunn, og ulike interesser. Noen er interesserte i å fotografere fugler og dyr, noen tar undervannsbilder og andre portretterer mennesker.

 

De fleste medlemmene fotograferer med digitalkamera, men det finnes fremdeles de som foretrekker filmruller og fremkalling. Felles for oss alle er at vi er ivrige amatører som lærer av hverandre.

 

Den første mandagen i måneden samles vi på Kystmuseet i Fillan til medlemsmøte. På medlemsmøtene tar vi for oss forskjellige tema, snakker om foto og kårer månedens bilde i en uformell konkurranse blant medlemmene.

 

Det kreves ingen forkunnskaper for å bli medlem i klubben, det holder lenge at du liker å ta bilder og kanskje vil lære mer. Miljøet er uhøytidelig, og vi vil gjerne ha flere medlemmer. Stikk gjerne innom et medlemsmøte på Kystmuseet for å finne ut om dette er noe for deg!

Medlemskontingent :  Kr.200  . for ungdom under 18 år :  Kr. 100 .

email: post@hitrafotoklubb.no

Copyright © 2013 Hitra Fotoklubb